duminică, 22 aprilie 2012

El Clasico: FC Barcelona 1-2 Real Madrid !

Surpriza in El Clasico. Real Madrid s-a impus aseara in etapa cu numarul 34 a primerei division pe terenul marei rivale, FC Barcelona, scor 1-2.

Realul a deschis scorul prin Khedira in minutul 17 dupa o balba in apararea Barcelonei a portarului Victor Valdes si a capitanului Puyol.

Cu o posesie a mingii categorica de peste 70%, Barca a reusit sa egaleze prin Alexis Sanchez in minutul 70, dar Realul a profitat de o aparare in doar trei oameni a Barcelonei, iar Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei in minutul 73.

Astfel prin acest gol, Ronaldo nu a castigat doar cele trei puncte pentru echipa s-a, dar a si facut-o campioana intr-o proportie de cel putin 95% si l-a devansat pe Messi in clasamentul golgheterilor cu patru etape inainte de finalul sezonului.

4 comentarii:

se prea poate ca pentru barca sa fie inceputul sfarsitului...

@Bogdan - Nu e inceputul sfarsitului, stai linistit. S-a vazut clar prin modul in care a facut echipa de start si schimbarile ca Guardiola nu a dorit cu orice pret victoria in acest meci, si ca`l interesa mai mult meciul cu Chelsea din UCL, pt. ca si daca obtinea victoria, e greu de crezut ca realul mai pierdea vrun punct pana la final. Daca vroia cu orice pret victoria nu`l tinea pana aproape de sfarsit pe Telio, defapt nici nu`l baga in primii 11 si ii titulariza pe Alexis Sanchez si Fabregas ... si nu`l scotea pe Xavi ...

La anu` Barca va fi iar campioana ...

Hey salut! Fain blog ai pe aici, stiu un amic care o sa fie incatat tare de tot cand am sa i-l recomand, mai ales ca pe aici se discuta mult fotbal. Din pacate, singurul fotbal pe care il stiu eu e cel din FIFA 12 :))

A fost un meci frumos care a fost decis de unele greşeli majore. Mi-ar face plăcere să avem ocazia să vedem acest "el clasico" şi în finala UCL!

Trimiteți un comentariu